Clubkampioenschap Budoclub Geisha

Zaterdag 8 februari was het weer bijzonder gezellig in het Kroonkruid. Budoclub Geisha hield haar jaarlijks terugkerende clubkampioenschappen. Er waren drie groepen. In de 1e groep zaten de alle jongste van 4 t/m een jaar of 6. Daarna kwamen de wat ouderen en als laatste groep waren de aspiranten en senioren aan de beurt.
Onder aanmoediging van ouders, opa’s en oma’s wordt soms fel gestreden om de ere titel. Leuk was het op een gegeven moment ook toen er een beetje extra spanning in de lucht kwam omdat de strijd leek te gaan tussen de locatie Moordrecht en Nieuwerkerk.  Toch bleef alles plaats vinden in een gemoedelijke en sportieve sfeer. Na afloop kon de organisatie weer terug zien op een geslaagd en sportief toernooi. D e kampioenen van dit jaar zijn geworden:Bink Melchers, Bas Molenaar, Michiel Rietveld, Daniël Bunt, Patrick Lathouwers, Nick Kervezee, Tim Roelofs, Jens Erdtsieck, Phil Roelofs en Thijs Kramer. Tweede werden Lizzy Geurtsen, Titus Godijn, Gabriël Hofland, Raul Molina, Lisanne Roos, Owen Ames, Ed Heij, Pepijn Vermulm, Sara Grisnich en Guus Lathouwers. De derde plaats werd veroverd door Kylian Schmidt,,Sem de Koning, Lucas Groenendijk,  Jamie Verbeek, Mathijss de Koning, Megan Bonofacio,Pjotr Lamers, Mike Verbeek en Sjoerd Terlouw.
 
Budoka van het jaar 2013
Tijdens de clubkampioenschappen was er ook de bekendmaking van de budoka van het jaar. Elk jaar wordt gekeken welke budoka een bijzonder inzet of groei heeft getoond. Dit jaar werd Daniël Bunt verkozen van wegen zijn inzet. Daniël toont zowel binnen als buiten de mat zich een ware budoka. Hij is altijd bereid om anderen te helpen of te assisteren bij toernooien en andere activiteiten van onze club. Om die reden hebben we besloten om dit jaar Daniël deze eer toe te kennen. Daniël van harte gefeliciteerd.