BRAVO Tai chi groot succes.

Afgelopen herfst en winter verzorgde Budoclub Geisha een introductiecursus Tai Chi voor het BRAVO programma in gemeente Nieuwerkerk en in Moordrecht.  Er bleek onverwacht veel belangstelling te zijn:  alle groepen waren erg snel volgeboekt. Sommige deelnemers  gaven aan dat ze naar China waren geweest en nieuwsgierig waren geworden. Anderen wilden  weer wat fitter worden, lekker ontspannen of meer balans  in lichaam en geest. In elk van de BRAVO groepen is een kern overgebleven die doorgaat met de wekelijkse lessen. Budoclub Geisha is hier heel blij mee, eigenaresse Cora van Kempen: ‘Ik heb al jaren het idee dat de Nieuwerkerker wel zin hebben in Tai Chi en nu is het er dan eindelijk, we hebben maar liefst drie lessen elke week!’.  Tai Chi is steeds meer algemeen bekend. Tai Chi is een relatief laag intensieve oefensport waardoor je het hele lichaam soepel maakt en de geest tot rust brengt. Je beweegt en mediteert tegelijkertijd. Het programma bestaat uit gezondheidsoefeningen, loopoefeningen om te ontspannen en af en toe werd er ook aandacht besteed aan gezellige duo-oefeningen om toch een klein beetje beeld te vormen van de vechtkunst-kant van Tai Chi. Docent Sarah Slaghuis: ‘ Het mooie van Tai Chi is de rust in de lessen-het is soms zo lekker stil. En daarnaast het plezier met zijn allen lekker te trainen. Iedereen kan meedoen, want je traint toch op je eigen niveau. ‘ .
Mensen die willen ervaren wat Tai Chi is, zijn van harte welkom om een proeflessen mee te komen doen(sport ervaring is niet vereist). Voor meer informatie,  neem contact op met Budoclub Geisha,  www.budoclubgeisha.nl of tel.  0181-314563.