ZekerBewegen

 

Ik ben nog niet zo oud, dus die cursus is niets voor mij.

Herkent u dit?

We lezen regelmatig in de krant dat bewegen goed is om het ouder wordende lichaam vitaal te houden. We beamen dat ook met z’n allen volmondig. Maar wordt de vraag gesteld of wijzelf daar iets aan moeten doen dan ontkennen we dit. We zijn nog sterk van geest en voelen ons vaak jonger dan we in levensjaren zijn. Wij erkennen vaak niet dat ons lichaam andere signalen afgeeft. Wij vinden dat we best nog een redelijke conditie hebben en bewegen gaat ook nog goed, dus waarom zouden we in actie komen? Zo oud zijn we toch nog niet?

Toch is het belangrijk nu in actie te komen. U wilt toch ook als u ouder wordt leuke dingen blijven doen, de kinderen en kleinkinderen bezoeken en natuurlijk wilt u zolang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven wonen. Juist daarom is het belangrijk om in beweging te blijven en stevig op uw benen te staan.

Blijven bewegen of juist weer gaan bewegen is voor iedereen hartstikke goed. U verbrandt niet alleen calorieën, maar u voelt zich fitter en soepeler en dat geeft voldoening. Uw conditie zal verbeteren en u komt steviger in uw schoenen te staan.

Wat bieden wij u bij ZekerBewegen?

  • Spierversterkende- en balans oefeningen
  • Oefeningen en tips gericht op uw veiligheid in en om het huis
  • Individuele- en gezamenlijke oefeningen
  • Leren hoe u veilig kunt vallen
  • Praktische oefeningen om weer op te staan
  • Niets moet alles mag

Kortom u wilt zolang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven?

Kom in beweging en doe mee met ZekerBewegen!