Cora van Kempen

Cora van Kempen:
3e Dan en rijksgediplomeerd  judoleraar B is eigenaar. Cora is aangesloten bij de NVVJL, de Nederlandse Vereninging van Jiu Jitsu en Judo Leraren.
Cora is als jong meisje besmet geraakt met het judovirus omdat haar broer op judo zat maar mocht het zelf niet doen omdat zij een meisje is. Aangezien ze ongeneeslijk besmet was bleef de drang om te judoën aanwezig en kreeg ze op 15 jarige leeftijd alsnog toestemming om haar eerste stappen op de mat te maken bij Budo Instituut Schiedam en sensei Gerard Vroeg.
Door een knieblessure is ze enige jaren gestopt, maar het judovirus bleef kriebelen. Op 28 jarige leeftijd heeft ze de draad weer opgepakt. Na het behalen van haar 1e dan heeft zij de opleidingen jeugd judoleider, judoleraar A en judoleraar B gevolgd. Tussendoor is ze nog enkele jaren secretaris van de jeugd commissie in
Zuid Holland. Ze heeft mee gewerkt in deze commissie bij het ontwikkelen en introduceren van het Instaptoernooi in Zuid Holland. Na enige tijd is ze toen ook gevraagd om secretaris van het WOC te worden. Beide functies  heeft zij enkele jaren met plezier vervult.
Naast het behalen van haar judo-lerarendiploma’s is Cora ook een gecertificeerd Weerbaarheiddocente en in het bezit van de licentie docent Fit, veilig en valbreken.

< Terug