Geisha zeer tevreden over geslaagd Kattekoppentoernooi.

059

Afgelopen zaterdag werd voor de 8e maal door BC Geisha het Kattekoppentoernooi georganiseerd. Alleen meisjes mochten aan dit toernooi meedoen. Vanuit de regio hadden veel judoclubs de uitnodiging geaccepteerd zodat er een flinke afvaardiging van meisjes aanwezig was.
Om half 10 begonnen de wedstrijden op 2 matten. Dat meisjesjudo toch iets anders is als jongens bleek wel heel snel. Echt fanatiek gingen sommige meisjes er tegenaan. Dit had tot gevolg dat veel kattekoppen niet de gehele speeltijd nodig hadden om de wedstrijd te beslissen. Hierbij werden zij natuurlijk stevig en sportief aangemoedigd door de aanwezige belangstellen waaronder natuurlijk trotse ouders, opa’s en oma’s. Opvallend was ook dat bij dit toernooi de EHBO meer als bij een gemengd of alleen jongens toernooi de mat op moest voor een blessure. Zodoende deden de dames het toernooi wel zijn naam eer aan. Ook dit jaar was het de organisatie weer gelukt om in het thema prijzen aan te schaffen en gingen alle prijswinnaressen met een kat naar huis. Diegenen die net buiten de prijzen vielen konden we dit jaar zelfs een klein katje aanbieden. Van Geisha behaalde de volgende dames een prijs;Tia den Ridder eerste plaats, Yasmine de Witt tweede. Sarah Grinisch, Tara Hart en Lizzy Geurtsen behaalde een gedeelde vierde plaats. Meiden van harte gefeliciteerd.
BC Geisha wil via deze weg nogmaals alle medewerk(st)ers bedanken voor de fantastische samenwerking. Mede dankzij jullie was het weer een geweldig toernooi. Heel veel dank vooral voor de EHBO’ers die op het laatste moment nog snel de opgevallen plaatsen hebben ingevuld.